خرید خرما آنلاین - معرفی 10 مدل از بهترین خرما های ایران

توليد محتواي سئو شده به بهترين شكل ممكن

خرید خرما آنلاین - معرفی 10 مدل از بهترین خرما های ایران

۲۹ بازديد

خرید خرما آنلاین از طریق سایت بامو مارکت به عنوان سوپر مارکت آنلاین اراک به راحتی امکان پذیر است. شما می توانید انواع خرما را از ما خریداری نمایید.

خرید خرما آنلاین  - معرفی 10 مدل از بهترین خرما های ایران

خرید خرما آنلاین از طریق سایت بامو مارکت به عنوان سوپر مارکت آنلاین اراک به راحتی امکان پذیر است. خرما برای ما ایرانی ها میوه ای شناخته شده و در دسترسی است. خاورمیانه بزرگترین تولید کننده ی همه نوع خرما است زیرا آب وهوای گرم و محیط مناسبی برای رشد نخل خرما در این منطقه وجود دارد. این میوه های شیرین این روزها در بسیاری از مناسبت های مذهبی و سنتی ما نقش دارند و دیگر به عنوان بخشی از فرهنگ ما شناخته شده اند.

معرفی خرما

خُرما یا رُطب گیاهی تک لپه ای و گرمسیری جزو تیره نخل ها است که میوه اش خوراکی و دارای هسته ای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشه ای بزرگ از شاخه آویزان است. ارتفاع نخل به ١٠ تا ٢٠ متر یا بیشتر می رسد. خرما میوه ای بسیار شیرین است که از درخت نخل به دست می آید. این درختان ارتفاع بلندی تا حدود ۲۵ متر دارند. تحقیقات نشان می دهند که این درختان عمری ۵ میلیون ساله روی کره ی زمین دارند و از جایی حوالی عراق امروز نشات گرفته و سپس در سایر کشورها مانند مصر و پاکستان کشت شده اند.

خرید

خرید خرما آنلاین در ایران

امروزه خرید خرما آنلاین به شدت رونق پیدا کرده است. شما می توانید به صورت مستقیم از فروشندگان اصلی خرمای خود را خریداری نمایید. بسیاری از کارشناسان تغذیه و پزشکان شما را به استفاده از خرما در رژیم غذایی خود ترغیب می کنند و علت نیز واضح است، خرما مملو از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای سلامتی است؛ اما ممکن است خرمایی که عموم می شناسند، با ذائقه برخی از افراد سازگاری نداشته باشد.

معرفی خواص خرما

قبل از اینکه در خصوص خرید خرما آنلاین با شما صحبت کنیم بهتر است که با خواص خرما آشنا شویم. از جمله خواص خرما می توان به انواع ویتامین ها و مواد معدنی، قند و فیبر اشاره کرد. تولید انرژی در بدن نیز از دیگر مزایای استفاده از آن است. همچنین حاوی کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم، منیزیم و روی است. خرما برای افراد مبتلا به دیابت می تواند به عنوان جایگزین قند در کنار چای مورد استفاده قرار بگیرد.


تفاوت انواع خرما

حال می خواهیم در خصوص خرید خرما آنلاین به شما صحبت کنیم. برای اینکه بتوانید خرید خوبی داشته باشید باید به خوبی انواع خرما را بشناسید. دو مورد از مهم ترین ویژگی هایی که می تواند انواع مختلف خرما را از یکدیگر متمایز کند، میزان رطوبت و نوع قند انواع خرما را شامل می شود.

تفاوت

میزان رطوبت موجود در خرما

این ویژگی می تواند خرما را به دسته های متفاوتی تقسیم بندی کند. بر اساس میزان رطوبت و آب موجود در انواع مختلف خرما، می توان خرماها را به سه دسته زیر تقسیم بندی کرد.

  • خرمای خشک
  • خرمای نیمه خشک
  • خرمای نرم

به طور کلی خرماهای خشک نسبت به خرماهای نیمه خشک و نرم، دارای انرژی و ساکارز (یکی از انواع مختلف قندها) بیشتری هستند. خرماهای نرم نیز دارای کمترین میزان انرژی و ساکارز در بین انواع خرماها هستند.


نوع قند موجود در خرما

در خرماهای مختلف، انواع متنوعی از قند نیز وجود دارد. قندها دارای انواع متفاوتی هستند؛ اما به طور کلی می توان گفت سه نوع قند در انواع مختلف خرما وجود دارد. این سه نوع قند شامل موارد زیر می شود.

  • ساکارز- قندی پیچیده محسوب می شود. ساکارز همان قند عادی است که از ترکیب گلوکز و فروکتوز (C6 H12 O6) به وجود می آید و در درجه بندی شیرینی، شیرینی ۹۰ دارد. درست کردن ساکارز کار گیاهان است و این نوع قند نقش بسیار مهمی در تغذیه انسان و تامین انرژی مورد نیاز موجودات زنده دارد.
  • گلوکز - گلوکز عمدتاً توسط گیاهان و بیشتر جلبک ها، در فرایند فتوسنتز از آب و دی اکسید کربن، با استفاده از انرژی نور خورشید ساخته می شود. گلوکز به عنوان قند خون در خون جانوران، گردش می کند. غلظت گلوکز خون در محدودهٔ معمولاً بین ۹۰ ۸۰ میلی گرم در دسی لیتر هر روز صبح در شخص ناشتا کنترل می شود. این غلظت در حدود ساعت اول بعد از صرف یک وعده غذا به ۱۴۰ ۱۲۰ میلی گرم در دسی لیتر خون افزایش می یابد. در واقع افزایش این نوع قند در بدن و عدم ترشح انسولین برای باعث میشود که افراد به دیابت دچار شوند.
  • فروکتوز - از آن با نام قند میوه هم یاد می شود. این نوع قند هم ممکن است در مقیاس زیاد برای بدن ضرر داشته باشد. فروکتوز و سایر قندهای آزاد افزوده شده ممکن است با افزایش خطر چندین بیماری مزمن مرتبط باشند: در واقع این قند خطر متوسط برای چاقی و اختلال چربی خون (بیش از ۵۰٪) دارد و خطر کمی برای بیماری کبد چرب غیرالکلی، دیابت نوع ۲ (از ۱۵٪ تا ۵۰٪) و فشار خون پایین دارد. این قند به تنهایی نمی تواند باعث بروز بیماری های قندی در بدن شود. به سرعت تبدیل به ساکارز می شود.

نکته مهم:

برخی از خرماها ممکن است یکی از انواع این قندها را در ترکیب خود داشته باشند. برخی دیگر نیز امکان دارد هر 3 نوع این قندها را داشته باشند؛ بنابراین انواع مختلف خرما، از لحاظ تنوع و میزان قندها، متفاوت هستند؛ اما میزان این تفاوت ها زیاد نیست و انواع مختلف خرما از لحاظ میزان قندها، تقریبا 2 درصد با یکدیگر تفاوت دارند.


انواع خرما در ایران

خردما ها در ایران با توجه به مناطقی که کشت شده و پرورش داده می شوند می توانند به مدل ها و انواع مختلفی تبدیل شوند. در نتیجه دسته بندی زیر برای مدل های مختلف خرما استفاده می شود. ممکن است یک نوع خرما در چندین منطقه کشت شود. هر نوع خرما ویژگی های خاص خود را دارد، بعضی از آن ها نرم و با رنگ قهوه ای روشن هستند. انواع دیگر خرما تازه دارای بافتی چسبناک تر و رنگی تیره تر هستند.

معرفی خرما خارک

خرما از زمانی که شکل می گیرد تا زمانی که برداشت شود رنگ های مختلف حالات مختلفی دارد. به خرمایی که هنوز به مرحله برداشت نرسیده است خارک گفته می شود. یکی از معروف ترین خارک ها خرمای برهی است که در ادامه خصوصیات آن را به شما می گوییم.

 

معرفی

خارک سه مرحله دارد:

  1. در مرحله خلال (نیمه رسیده) یک میوه ترد و تا حدی قابض است که با سالاد عالی می شود.
  2. در مرحله رطب (نیمه رسیده) میوه قوام خامه ای دارد. از این خرما معمولاً برای شیرین کردن شربت یا سس استفاده می شود.
  3. در نهایت مرحله تمر (میوه کاملاً رسیده) است که خرما به بهترین حالت خود می رسد و دیگر به آن خرما گفته می شود.

در واقع خرما خارک به خرمایی می گویند که در مرحله ای از رسیدگی قرار دارد، ولی به طور کامل نرسیده است. این خرماها شیرینی کمتری نسبت به خرماهای کامل دارند. طعم گس آن ها باعث می شود تا با ذائقه افراد کمی خوش بیاید. اگر شما از آن دسته افرادی هستید که این طعم ها را دوست دارند، پس حتماً یک بار آن را امتحان کنید.


مدل ها و انواع خرما


خرما عجوه

خرما
عجوه، نوعی خرمای نرم و خشک با مزه ای بسیار شیرین و قیمت نسبتا بالاست. منشا این خرما، عربستان سعودی است که به کشور ما نیز وارد شده و در شهرهایی مانند مشهد، می توان آن را در فروشگاه های اطراف حرم پیدا کرد. خرمای عجوه یکی از بهترین انواع خرماست که به رغم قیمت نسبتا بالای آن مشتری بیشتری دارد چرا که براساس برخی روایات؛ خوردن این خرما که خاصیت شفابخش و سم زدایی دارد بسیار توصیه شده است.

نخل خرمای عجوه در بیشتر مزارع مدینه منوره به ویژه نخلستان های قدیمی این شهر از جمله قباء ، العوالی و العیون به وفور یافت می شود؛ خرمای این مناطق از معروفترین و بهترین نوع خرمای عجوه محسوب می شود.


خرمای شاهانی یا همان خرمای مجول

خرمای شاهانی از انواع خرمای تر است و محصولی با کیفیت بالا محسوب می شود. این نوع بافتی نرم دارد و از آن برای تهیه انواع مختلف شیره خرما استفاده می شود. از دیگر نام های این خرما می توان به شاوانی، شونی و خورک اشاره کرد.

خرمای مجول از ابتدا در کشور مراکش کشت و تولید شده است؛ اما لازم است بدانید این نوع خرما، قابلیت کاشته شدن در خاک ایران را نیز دارد. ایران دارای کشتزارهای خرمای بسیار زیادی است و بسیاری از این کشتزارها قابلیت پذیرش خرمای مجول را دارند. آنچه که مجول را متمایز و مشهور نموده، اندازه بزرگ خرما (گاهی تا ۷ سانتیمتر) و طعم دلپذیر ش می باشد.

خرمای مجول به دلیل در دسترس بودن جهانی، غالبا پادشاه خرما ها یا خرمای شاهانی نامیده می شود و همچنین در مقایسه با انواع نیمه خشک یا خشک، از انواع نرم خرما به حساب می آید.خرمای شاهانی، یکی از ارزشمندترین و مورد احترام ترین انواع خرماها، در عرصه میوه ها به خاطر ویژگی های منحصر به فرد و خصوصیات استثنایی اش، جایگاه ویژه ای دارد. این خرما به نام خرمای ملکی هم شناخته می شود و به خاطر طعم و مزه منحصر به فرد، عطر خوشبو و ارزش غذایی بالا، در دسته میوه ها به عنوان یک انتخاب مهم در تغذیه انسانی و همچنین در صنایع غذایی مورد توجه و تقدیر قرار گرفته است.

خرمای

مشخصات ظاهری:

خرمای شاهانی به عنوان یکی از انواع خرماهای بزرگ اندازه شناخته می شود که معمولاً به طول حدود ۵ تا ۷ سانتیمتر می رسد. پوست خارجی این خرما از رنگ کهربایی طلایی تا قهوه ای تیره یا حتی درجه ی تیرگی تا حدی مشکی است که در حالت خشک شدن به خصوص آشکار می شود. این تنوع در رنگ بندی به این خرما زیبایی و دیداری خاصی می بخشد.

طعم و مزه:

ویژگی برجسته ای که خرمای شاهانی را از سایر انواع خرماها متمایز می کند، طعم و مزه استثنایی آن است. این خرما دارای یک شیرینی ممتاز و به همراه آن تازگی و عطر خوشبویی است که با ترکیب های مختلف از دلالت های شیرینی و لذت بخشی، تجربه ای متنوع از طعم را به ارمغان می آورد.

خواص مغذی:

  • خرمای شاهانی به عنوان یک منبع طبیعی انرژی معرفی می شود. این خرما حاوی قندهای طبیعی مانند گلوکز و فروکتوز است که به عنوان منابع سریع انرژی برای بدن عمل می کنند. همچنین، این خرما دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامین ها و مواد معدنی است. ویتامین های A و C
  • به حفظ سلامت پوست و سیستم ایمنی کمک می کنند و ویتامین های گروه B نقش مهمی در متابولیسم انرژی و عملکرد سیستم عصبی دارند. مواد معدنی نظیر پتاسیم، منیزیم و آهن هم برای حفظ تعادل الکترولیتی، عملکرد عضلات و سلامت استخوان ها از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند.

محل کشت و تولید:

خرمای شاهانی اصولاً در مناطق با آب و هوای گرم و خشک رشد می کند. این شرایط تناسبی با مناطق خاورمیانه و کشورهای حاشیه خلیج فارس دارد. کشورهایی چون ایران، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و عمان از جمله اصلی ترین تولید کنندگان این نوع خرما هستند.


خرما مضافتی

خرمای مضافتی از معروف ترین انواع خرما است که این موضوع می تواند به دلیل ظاهر زیبای آن باشد. پوستی یک دست با رنگ قهوه ای تیره و مایل به مشکی، بافتی نرم و گوشتی و پر شیره از جمله ویژگی های آن است. این ویژگی ها باعث شده اند تا افراد زیادی آن را به عنوان بهترین خرما برای میان وعده بشناسند. از معروف ترین محل های کشت آن می توان به شهر بم واقع در ایران اشاره کرد.

خرمای مضافتی معمولاً سیاه است و پوست نازکی دارد که به راحتی جدا می شود. طعم آن بسیار شیرین است و می تواند جایگزین شکر شود. یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد مضافتی این است که آهن بیشتری نسبت به سایر خرماها دارد؛ به همین علت برای رشد مو عالی است. خرمای مضافتی علاوه بر آهن حاوی فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم هستند و برای رشد سیستم عصبی و کاهش کلسترول مفید خواهند بود؛ همچنین دارای کلسیم، منیزیم، پتاسیم و ویتامین های زیادی مانند A، B کمپلکس و C هستند.

خرمای مضافتی یا همان خرمای معروف بم به صورت تازه بین ۲۰ الی ۲۵ درصد رطوبت دارد. این نوع خرما با توجه به رطوبت بالا به عنوان خشکبار محسوب نشده و شرایط نگهداری آن در دمای بین -۵ تا ۵ درجه سانتی گراد می باشد، در حال حاضر این خرما در برندهای مختلف در بازارهای داخلی کشور ایران و بازارهای بین المللی به فروش می رسد. هر چند که اکثر صادرات به کشورهای مسلمان برای ماه رمضان است.

خرما

زمان برداشت خرمای مضافتی

درخت خرمای مضافتی تقریباً در ماه های پایانی زمستان بارور شده و بعد از تولید خوشه خرما به صورت دستی با طارونه (کریشکو به زبان محلی) گرده افشانی می گردد و طی مدتی تقریباً طولانی به رنگ های مختلف تبدیل شده و در آخرین مرحله جمع آوری خرما آغاز شده و تا پایان تابستان ادامه دارد.

خاستگاه اصلی خرمای مضافتی

خاستگاه اصلی خرمای مضافتی شهر بم در استان کرمان است. شهر بم با تولید ۱۲۰ هزار تن رطب در سال، مرغوب ترین رطب مضافتی دنیا را عرضه می کند. پیوند رطب و شهر بم به قدری ناگسستنی است که نام این رطب همواره با نام شهر بم ادغام شده و با نام رطب مضافتی بم در میان مردم شهرت پیدا کرده است. روستاهای جیرفت، عنبرآباد، نرماشیر، بروات، ریگان، کهنوج، حاجی آباد و سراوان هم رطب هایی با کیفیت نزدیک به رطب بم ارائه می کنند. جالب است بدانید که خرما مضافتی در حاجی آباد به صورت خارک و خوشه ای برداشت می شود و با دارا بودن طعم گس خاص خود، به خارک مضافتی مشهور است.

خواص و ویژگی ها

  • خرمای مضافتی به شکل بیضی و دارای بافتی نرم و شیره دار است. پوست رطب مضافتی به رنگ مشکی، براق، صاف و نازک است. این پوست به راحتی از گوشت رطب جدا می شود.
  • هر چه رنگ رطب مضافتی سیاه تر باشد، مردم تمایل بیشتری به خرید آن دارند اما رنگ رطب از ابتدا سیاه نیست.
  • رطب ابتدا قرمز رنگ است و کم کم قهوه ای روشن و سپس قهوه ای تیره می شود. در نهایت به رنگ بنفش خیلی سیر و مشکی در می آید. هسته این خرما برخلاف اکثر خرماهای دیگر مانند کبکاب، خاصویی و پیارم از گوشت جداست.
  • یک ویژگی منحصر به فرد برای رطب مضافتی وفور پتاسیم در این رطب است. به همین دلیل است که این رطب برای درمان کمبود پتاسیم توصیه می شود. اغلب مردم ایران در ماه رمضان اقدام به خرید این خرما می کند، زیرا هر حبه آن می تواند توانایی انسان را در تحمل گرسنگی افزایش دهد.
  • رطوبت فراوان موجود در این خرما، این محصول را از دسته خشکبار به دسته مواد غذایی انتقال داده است. یکی از دلایل مهم مصرف این رطب در ماه رمضان، تأثیر آن بر رفع خستگی ناشی از روزه گرفتن است. تأثیر خرما مضافتی بر درمان بیخوابی و کم خوابی نیز به اثبات رسیده است.
  • همچنین پماد هسته خرمای مضافتی علاوه بر درمان بیماری تورم پلک، به رشد مژه ها کمک می کند. در کنار این ها خرمای مضافتی را اکسیر جوانی می دانند. دلیل این نامگذاری تأثیر بی نظیر این خرما بر زیبایی پوست و مو است.

خرمای پیاروم

خرما پیاروم پوستی نازک و تیره دارد و پوست آن کاملاً به گوشت آن چسبیده است و دارای طعم شیرین منحصر به فرد است. ظاهر آن کشیده، بلند و نیمه خشک است و رنگی قهوه ای متمایل به سیاه دارد. گفته می شود خرما پیارم از زمان بین النهرین باستان، یعنی ۶۰۰۰ سال قبل از میلاد، در سراسر حاشیه ی خلیج فارس و خاورمیانه کشت می شود. این خرمای دیررس یکی از گران ترین خرماهای ایران به حساب می آید.

اگرچه خرمای پیارم به تنهایی قابل خوردن است اما می تواند بخشی از غذاهای خوشمزه هم باشد. آن ها رطوبت کمی دارند یعنی زمانی که در یک ظرف در بسته نگهداری شوند، ماندگاری بالایی خواهند داشت. از این خرما نه تنها برای شیرین کردن غلات صبحگاهی، پودینگ، نان، کیک و کلوچه یا بستنی سالم، بلکه برای تهیه شکر خرما نیز استفاده می شود که در مقایسه با قند نیشکر فواید خاصی دارد.

خرمای

انواع خرما پیارم

خرمای پیارم بر اساس کیفیت و قیمت به پنج دسته تقسیم می شود.

  1. خرما پیارم سوپر سلکت: خرمای پیارم سوپر سلکت از بهترین و باکیفیت ترین انواع خرمای پیارم است. این خرما پوستی نازک و رنگی تیره دارد. گوشت پیارم سوپر سلکت نرم و لطیف و طعم آن شیرین و دلچسب است.
  2. خرمای پیارم سلکت: خرمای پیارم سلکت از مدل های با کیفیت خرمای پیارم محسوب می شود. این خرما از نظر کیفیت و اندازه با خرمای پیارم سوپر سلکت برابری می کند اما شاید دارای پوست کمی ضخیم تر باشد.
  3. خرمای پیارم معمولی: خرمای پیارم معمولی از انواع متوسط خرمای پیارم است. این خرما با پوست نازک و رنگ متوسط خود، گوشت نرم و لطیف و طعم شیرینی دارد.
  4. خرمای پیارم پستایی یا ارزان: خرمای پیارم پستایی یا ارزان از انواع پایین تر خرمای پیارم است. این خرما دارای پوستی ضخیم تر و رنگی تیره تر است. گوشت خرمای پیارم پستایی یا ارزان نرم و لطیف نیست اما طعم آن همچنان شیرین است.
  5. خرمای پیارم بدون هسته: خرمای پیارم بدون هسته یکی از انواع خرماهای پیارم است که هسته آن به صورت دستی یا مکانیکی برداشته می شود. این خرما همان کیفیت و طعم سایر مدل های پیارم را دارد اما قیمتش بالاتر است.

مشخصات خرمای پیارم

خرما از محبوب ترین و معروف ترین محصولات جنوب است که تنوع مثال زدنی دارد. پیارم یکی از خرما های باکیفیت جنوب است. خرمای پیارم معروف به خرمای شکلاتی یا مریمی جزو خرماهای نیمه خشک، دیررس و گران در کشور است اما در بازار داخلی و خارجی طرفداران زیادی دارد. هنگام خرید خرما پیارم دقت داشته باشید این نوع خرما از نظر مشخصات ظاهری پوستی نازک، چروکیده و چسبیده به میوه دارد. همچنین رنگ آن به قهوه ای سوخته و یا تیره نزدیک است.

طبع خرمای پیارم بسیار گرم دارد و اندازه آن نسبت به سایر انواع خرماهای تولیدی در داخل کشور بسیار بزرگتر است. به طوری که اندازه هر دانه خرما پیارم بین 4 تا 7 سانتیمتر است. این نوع خرما ظاهری دلفریب و طعم فوق العاده ای دارد و هر کسی با یکبار استفاده، مصرف کننده دائمی این خرما می شود.

خاستگاه اصلی تولید خرما پیارم

خرمای پیارم یکی از محصولات اصلی شهرستان حاجی آباد استان هرمزگان است و این منطقه بیشترین سطح زیر کشت این محصول را به خود اختصاص داده است. نخل این نوع خرما، مقاومت بالایی در برابر شوری آب و خاک، تغییرات دما و غیره دارد، به همین دلیل در سطح وسیعی از باغات حاجی آباد هرمزگان کشت می شود.

بهترین زمان خرید خرما پیارم

نخل خرما پیارم در اواخر زمستان و اوایل بهار، یعنی در ماه های اسفند و فروردین شروع به گل دادن می کند. میوه خرما از نوع پیارم در اوایل مرداد ماه با تغییر رنگ به رنگ زرد در می آید اما با وجود شیرین بودن اما هنوز کمی طعم گس دارد. در اوایل شهریورماه رنگ خرما به رنگ قهوه ای در می آید و به رطب تبدیل می شود. فصل برداشت خرمای پیارم اواخر شهریور یا اوایل مهر ماه است؛ بنابراین بهترین زمان خرید خرما پیارم مصادف با فصل برداشت است که به دلیل تولید و عرضه بالا قیمت مطلوب تری دارد.


خرمای زاهدی

رنگ روشن این نوع خرما از بارزترین ویژگی های آن است. خرما زاهدی به اندازه متوسط و بیضی شکل است. این خرما پوستی قهوه ای روشن دارد و گوشتی ضخیم دور هسته قرار می گیرد و از انواع نیمه خشک خرماها است. گوشت ضخیم و پر از شربت آن را به گزینه ی مناسبی برای ذخیره سازی تبدیل می کند. نخل آن در نقاط گرمسیری مختلفی امکان رویش دارد. البته این نوع نخل نسبت به سایر انواع دیرتر به میوه می رسد. یک راه عالی برای لذت بردن از خرما زاهدی این است که آن را با خامه و مغزیجات سرو کنید. طعم خرما با مغزهایی مانند بادام، بادام هندی، گردو و عالی می شود.

خرمای

کالری خرما زاهدی

کالری کالری خرما زاهدی به واسطه اینکه خرما خشک است از دیگر خرما ها پایین است و در هر 100 گرم 285 کالری دارد. خرما زاهدی خشک همچنین دارای پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، ویتامین A، ویتامین است.

نحوه نگهداری خرما زاهدی

نه تنها خرما زاهدی، بلکه تمامی خرما ها شرایط خاصی برای نگهداری دارند. استفاده از بسته بندی های مشهور بصورت وکیوم شده می تواند خیال شما را از بابت نگهداری آن راحت کند.


خرمای استعمران

خرمای استعمران یکی از خرماهای نیمه خشک است. میزان قند این میوه بالاست و همین امر باعث می شود انرژی زیادی در بدن تولید کرده و برای افرادی مانند ورزشکاران مفید باشد همچنین برای افرادی که دیابت دارن گزینه مناسبی نیست. بخش زیادی از نخلستان های استان خوزستان به پرورش این نوع خرما اختصاص داده شده اند.

خرما استعمران را می توان به مدت دو سال نگهداری کرد، زیرا سطح رطوبت متوسطی دارد. همچنین می توان با افزودن کمی آب به ظرف و نگه داشتن آن ها در آفتاب برای مدت کوتاهی، خرما را مرطوب کرد. خرما استعمران را می توانید همان طور که هست مصرف کرد و به عنوان شیرین کننده در شیرینی ها، دسرها و بستنی نیز استفاده می شود.

خرمای

ظاهر خرمای استعمران

این خرما دارای شکل بیضی و رنگ این خرما، قهوه ای تیره و گاهی متمایل به سیاه و قرمزه، خرمای سایر (استعمران) با توجه به بالا بودن میزان قند به سرعت تو آب حل میشود و شیرینی زیادی ایجاد میکند. (برای پخت انواع کیک و دسر و شیرینی مناسب است!) میزان چسبندگی هسته به گوشت خرمای سایر خیلی پایین بوده و هسته خرما به راحتی بدون هیچ زحمتی از گوشته جدا می شود.

زمان برداشت محصول نخل استعمران

زمان برداشت و بهره برداری از این نخل ها اواخر شهریور و اوایل مهرماه است.


خرمای ربی

این خرما پوستی نازک و گوشتی دارد که با بافتی نرم به گوشت می چسبد. یکی از بهترین طعم های خرما را می توانید با این نوع تجربه کنید. آنها نیمه خشک، شیرین، گوشتی و نرم با اندازه ای متوسط هستند. ایران و پاکستان از مهم ترین تولید کننده های آن هستند. خرمای ربی یکی از معروف ترین خرماهای استان سیستان و بلوچستان است. می توان گفت خرمای ربی خاص این استان است و در چندین شهر کشت می شود و در سازمان جهانی مالکیت فکری (wipo) این خرما را با نام این استان ثبت نموده اند. این خرما کشیده و بلند است، پوستی چروکیده و رنگی سیاه مایل به قرمز دارد و به صورت رسیده ی کامل برداشت می شود.

خرمای

خواص خرمای ربی

  • خرمای ربی سرشار از فروکتوز و لاکتوز است و برای افراد مبتلا به دیابت یا فشارخون بالا فواید زیادی دارد. خوردن این خرما به دلیل محتوای فیبر بالا به هضم غذا کمک می کند و ممکن است برای افراد مبتلا به کم خونی خوب باشد؛ زیرا مواد معدنی بالایی دارد. ضمناً دانه خرما ربی سرشار از آنتی اکسیدان است.
  • خرمای ربی به علت رطوبت پایین، خرمایی با ماندگاری بالا محسوب می شود و این امر باعث شده در بحث نگهداری با مشکلاتی همچون نیاز به سردخانه مواجه نباشد.
  • برداشت آن در اواسط شهریور ماه انجام می شود و تا مهرماه ادامه دارد. خرمای ربی در میان تمام خرماهای ایرانی زودرس ترین است و شیرینی آن در مقایسه با خرما مضافتی کمتر است و برای کسانی مناسب است که خرما را با شیرینی متوسط می پسندند.

ارزش غذایی

خرمای ربی سرشار از مواد معدنی، آهن و مواد مغذی بسیار است. فیبر موجود در آن برای تنظیم دستگاه گوارش مفید و از یبوست جلوگیری می کند. مملو از آنتی اکسیدان است که به تنظیم فشارخون و کنترل استرس کمک کرده و از گرفتگی عروق جلوگیری می کند، دارای قندهای طبیعی مانند لاکتوز، فروکتوز و گلوکز کم است. همچنین به دلیل داشتن مواد معدنی مانند منیزیم کلسیم، منگنز و سلنیوم برای سلامت استخوان مفید است.


خرمای برهی یا خرما برحی

خرما برحی یا برهی کاملا شیرین، نرم و گوشتی است و برای استفاده در دستورهای غذایی هم کاربرد دارد و به دلیل شیرینی زیاد است که به صورت رطب برداشت شده و مورد استفاده قرار می گیرد. البته ممکن است بصورت خارک هم برداشت شود. خرما برهی یا برحی به گفته بسیار از مردم بخصوص مردم خوزستان خوشمزه ترین خرما در بین سایر خرماها است. این خرما در اصل زاده شده و اصیل کشور عراق است که البته در خوزستان خودمان نیز به شکل فراوانی کشت و برداشت می شود.

خرما برحی به دلیل اینکه دیر رس است و نسبت به رطوبت مقاومت خوبی دارد شهرت زیادی را هم توانسته کسب کند. خرما برهی از خرماهای بسیار مهم و از نظر اقتصادی و تجاری ارزشمند در استان خوزستان و البته برای کشور ایران است. هر چند این خرما عمدتا در عراق کشت می شده اما امروزه در خوزستان سطح وسیعی از نخلستان های این استان دارای طیف وسیعی از این خرما می باشند. به غیر از خود خوزستان در شهرهای قصرشیرین، سومار، بندر لنگه و دهلران و تا حدود زیادی هم در برازجان، خرما برهی هر ساله برداشت می شود.

خرمای

نکته مهم

خارک خرما برهی قند مناسبی دارد و از این خارک استفاده های زیادی در صنعت خوراک و نوشیدنی می شود. خارک آن هر چند کمی گس است ولی به دلیل شیرین بودن کافی قابل مصرف است.

  • خرما برهی مزه شیرینی مناسبی دارد و از مرغوب ترین و بهترین نوع خرما در جهان است و طعمی فوق العاده خوشمزه دارد. وزن هر عدد خرما فرحی حدودا ۸ گرم است که البته این خرما دارای بافت های پر گوشت تر و یا بزرگتر هم هست که همین موضوع و سلامت میوه تشخیص درجه یک و دو این محصول را سبب می شود.
  • پوست خرما برحی ضخیم است و نسبت گوشت خرما نسبت به هسته خرما حدود ۷٫۷۷ است. هسته تقریبا به گوشت چسبیده است هر چند به راحتی جدا می شود و کلاهک میوه نیز به میوه زیاد نمی چسبد.

خواص خرما برحی

  • از خرما برحی برای تولید حلوا خرما، خرما ارده، لواشک خرما، قند خرما، الکل صنعتی، انواع کیک و شیرینی محلی، انواع کلوچه و یا نوشیدنی استفاده می شود.
  • خرما برحی طبع گرم و خشک دارد و برای افرادی که دارای طبع سودایی و سرد هستند بسیار توصیه می شود. روزانه بین ۳ تا ۵ عدد از این خرما می تواند طبع بدن شما را تنظیم کند. توصیه می شود برای نرم شدن سینه افرادی که سرفه می کنند مقدار ۵۰ گرم از این خرما در ۱۰۰۰ گرم آب پخته شود و روزی دو تا سه استکان از جوشانده این خرما میل شود تا اثر آن را روی نرم شدن و برطرف شدن خشکی سینه ببینید.
  • این خرما منبع فوق العاده ای از آهن است که برای مشکل افراد دارای کم خونی بسیار مناسب است. ضمنا خرما برحی دارای فیبر بسیار زیادی است که برای رفع یبوست و مشکلات گوارشی بسیار کاربردی و مفید است. این خرما دارای ویتامین های گروه B بوده و برای اعصاب و استرس مفید است.

خرمای کبکاب

خرمای کبکاب در گروه خرماهای نیمه خشک قرار دارد. پوست این نوع نسبت به انواع دیگر ضخیم تر است. این خرما بیشتر در بهبهان کشت می شود و شیره فراوانی دارد. خرما کبکاب یکی از انواع خرماهای صادراتی باکیفیت جنوب است که بیشتر در مناطق برازجان، تنگستان و کازرون کشت و فرآوری می شود. خرمای کبکاب جز دسته خرما های شیره دارد و نیمه خشک دسته بندی می شود. طعم این خرما بسیار دلچسب بوده و شیرینی لذیذی دارد.

کیفیت آن باعث شده تا مشتریان فراوانی به دنبال خرید خرما کبکاب با کیفیت بالا باشند. اگر شما هم جزو طرفداران خرما هستید پیشنهاد می کنیم تا جزییات این محصول را به دقت بررسی کنید و از منابع معتبر خریداری کنید. فروشگاه اینترنتی جنوبی از جمله فروشگاه هایی است که خرما کبکاب صادراتی در انواع مختلفی از جمله خرما کبکاب سطلی، بسته ای و را در دسترس شما قرار داده تا بهترین کیفیت را درب منزل دریافت کنید.

خرمای

خواص خرما کبکاب

  • خرما کبکاب سرشار از آهن، منیزیم و کلسیم مصرف آن فواید بسیاری دارد. مصرف منظم این خرما و قرار دادن آن در رژیم غذایی روزانه می تواند بسیاری از بیماری ها را کنترل و عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود ببخشد.
  • خرمای کبکاب انرژی فراوانی را به بدن منتقل می کند و مصرف آن بعد از انجام فعالیت های سخت ورزشی و فکری بسیار مناسب است.
  • این خرما منیزیم فراوانی دارد و سبب کاهش وزن، کاهش فشار خون می شود.
  • آهن موجود در خرما کبکاب سبب درمان بیماری کم خونی و رفع مشکلات قلبی و عروقی می شود.
  • کلسیم موجود در خرما کبکاب به استحکام استخوان ها کمک کرده و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
  • این خرما آنتی اکسیدان بالایی دارد و در پیشگیری و درمان برخی از سرطان ها مفید است.
  • به دلیل داشتن فیبر بالا مشکلات گوارشی مانند یبوست را در افراد مبتلا بهبود می بخشد.
  • ویتامین C موجود در آن افراد مبتلا به سرماخوردگی را درمان می کند.
  • مصرف منظم خرمای کبکاب خطر ابتلا به بیماری های نورون ژراتیک را در بدن کاهش می دهد و سبب بهبود عملکرد شناختی در افراد سالمند می شود.
  • مصرف خرما کبکاب سرعت پیشرفت آلزایمر و التهاب مغز را کاهش می دهد.
  • این نوع خرما سرشار از ویتامین های A،C،B1،B2 و غیره است که برای سلامت بدن و قدرت بینایی بسیار مفید است.

خرما خاصویی

این خرما با رنگ قهوه ای روشن و مایل به طلایی، ظاهری نسبتا گرد و پوستی چروک شبیه به بامیه کوچک است و یکی از مرغوب ترین خرماهای منطقه ی بوشهر به شمار می رود. علی رغم بر ظاهر و طعمی منحصر به فرد در بسیاری از مناطق ایران ناشناخته است، زیرا به اندازه ی سایر خرماها فراوان نیست.

خرما

خرمای خاصویی دارای گونه های مختلفی است که شامل موارد زیر می شوند:

  1. خرما مجول: این خرما در استان خوزستان و بخشی از استان بوشهر تولید می شود؛ همچنین دارای رنگ قهوه ای روشن و بافت چسبنده است. این خرما به عنوان یک محصول مصرفی با کیفیت در بازار وجود دارد. برای آشنایی با خواص خرمای مجول می توانید به مقالات قبلی ما سر بزنید.
  2. خرما منسی: خرما منسی رنگ قهوه ای روشن و بافت نرمی دارد. طعم این خرما شیرین است و به عنوان یک محصول سالم و پرفایده شناخته می شود.
  3. خرما خاصویی: خرما خاصویی در کوهپایه ها بهتر رشد می کند. به همین دلیل مرغوب ترین نوع این خرما عمدتاً در شهرستان های جم، عسلویه، فیروزآباد، قیر کازرون، کنگان، فراشبند استان بوشهر که در کوهپایه های زاگرس واقع شدند همچنین بهبهان استان خوزستان کشت می شود.

خاستگاه اصلی خرما خاصویی

خاستگاه اصلی خرما خاصویی به شهرستان جم از توابع استان بوشهر باز می گردد. بر این اساس در بین شرکت های تامین کننده و خرید و فروش عمده به خرمای جم نیز شناخته می شود. با وجودی که شهرستان جم قطب تولید و مرغوبترین نوع خرمای خاصویی است اما در دیگر شهرستان های زاگرس نشین همچون عسلویه، کنگان، فیروزآباد و فراشبند نیز این خرما به بار نشسته است. البته خرمای آلویی در استان های فارس، خوزستان و هرمزگان نیز کشت می شود.

فواید مصرف و خرید خرمای خاصویی - جنوبی

در زیر 7 مورد از خواص خرما خاصویی آمده است:

  • خرما غنی از مس، منیزیم، سلنیوم و منگنز است و با مصرف روزانه آن می توانید سلامت استخوان های خود را حفظ کرده و از پیشرفت پوکی استخوان جلوگیری کنید.
  • پتاسیم موجود در خرمای خاصویی سبب کاهش فشار خون خواهد شد. همچنین از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می کند.
  • این نوع خرما حاوی فیبر بسیار زیادی است و به تثبیت سطح قند خون کمک می کند.
  • ویتامین K به عنوان یک انعقاد کننده خون در خرمای خاصویی به فراوانی یافت می شود.
  • خرمای خاصویی به کاهش استرس بدن و تقویت حافظه کمک می کند.
  • تاثیر این میوه گرمسیری بر جوان سازی و زیبایی پوست به اثبات رسیده است پس خرید خرما خاصویی را در اولویت قرار دهید.
  • میزان فیبر موجود در خرما خاصویی نسبت به موز بیشتر است و سلامت دستگاه گوارش را تامین می کند.

کالری خرما خاصویی

  • کالری خرما در گونه های متفاوت و حتی شیره دار بودن و یا خشک بودن آن متفاوت است.
  • خرما شیره دار خاصویی در هر 100 گرم 331 کالری انرژی دارد.
  • خرما خشک خاصویی در هر 100 گرم 285 کالری انرژی دارد.

خرید آنلاین خرما از بامو مارکت

خرید

خرید آنلاین خرما به راحتی از فروشگاه بامو مارکت امکان پذیر است. سوپر مارکت آنلاین که با نام بامو مارکت شناخته می شود به عنوان یکی از بهترین سوپر مارکت های آنلاین در ایران شناخته می شود . سوپر مارکت آنلاین بامو مارکت این اطمینان را به شما می دهد که بهترین محصولات و سالم ترین ها را برای شما فراهم آورده است. شما می توانید محصول مورد نظر خود را به آسودگی انتخاب کنید و به سبد خرید خود بیافزایید و بعد از پرداخت آسان محصول خود را در درب منزل و یا محل کار خود دریافت کنید. شما با خرید از بامو مارکت می توانید از تخفیف ها و مزایای خاص استفاده کنید.


معرفی بامو مارکت

فرقی نمی کند در کجای ایران هستید، سوپر مارکت آنلاین بامو مارکت می تواند به راحتی محصول خریداری شده توسط شما را به محل زندگی شما ارسال کند. شما می توانید با مراجعه به صفحه ی هر محصول در سایت یا اپلیکیشن بامو مارکت، مشخصات و قیمت آن را بررسی کرده و عکس محصول را مشاهده نمایید و در صورت تمایل از این محصول خرید آنلاین انجام دهید.

خرید آنلاین جو دو سر از سوپر مارکت آنلاین اراک در کوتاه ترین زمان ممکن انجام می شود. در نتیجه می توانید به راحتی زمانی که در منزل، محل کار و یا حتی در باشگاه ورزشی مشغول تمرین هستید سفارش خود را ثبت کرده و آن را درب منزل، محل کار و حتی باشگاه خود دریافت کنید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.